|
ביירון ביי
מתכנן לגלוש באוסטרליה, ניו זילנד ואיי פיג'י?
לרכישת כרטיס טיסה במחיר אטרקטיבי לחץ כאן

|
|
 |
 |
| Yaron |
 |
 |
| Site Admin |
|
|
|
|  |
alonfainer כתב: אהלן חבר'ה,
בבאמצע אוקטובר אני אהיה בבירון ביי, אשמח לקבל המלצות וטיפים לגבי חופים טובים לגלישה, מקומות לישון וסתם כאלה שיעשו את החיים ליותר נוחים.
תודה מראש
אלון חוף הגלישה הטוב והמפורסם ביותר בביירון ביי הוא ה"פס" - the pass

אומנם שורץ מקומיים ותיירים וקצת קשה לקחת גלים אבל בהחלט חוויה.
כדאי מאוד לישון ליד ה-main beach ולא בצד השני של המפרץ - אזור Tallows כי משם הדרך לפס רחוקה. ושלא ימכרו לך סיפורים על הסעות ואופניים כי אתה לא רוצה להיות תלוי בהסעות או שיגנבו לך את האופניים. פשוט קח חדר באחד ההוסטלים ליד ה-main beach ומשם תוכל לגלוש גם ב-main beach עצמו וגם ללכת לפס.

עוד אטרקציה שלא כדאי לפספס הוא המגדלור שעל הצוק. כדאי מאוד ללכת לשם בלילה. רואים את השמיים בצורה אחרת לגמרי, מליוני כוכבים שמביירון עצמה לא רואים וגם המון כוכבים נופלים. מדהים בקיצור.
אם תשכור רכב, או תמצא טרמפ, אז עוד ספוט גלישה ברמה עולמית שנמצא כ-20 דקות מביירון הוא - Lennox head. שוב, עמוס מאוד אבל גם ברמה עולמית. מאוד מומלץ! עוד קצת דרומה תוכל למצוא את Angourie, גם point break טוב.
כמובן שיש עוד, אבל אילו העיקריים והמפורסמים יותר.
תהנה, תגלוש, תכבד את המקומיים, ואל תשכח לחזור אלינו עם תמונות
|
|
|
|
|
|
|

|
|
 |
 |
|
|  |
כן אמיר יש שם גם אחלה חנויות גלישה
 |
|
 |

nim.JPG [ 98.82 KiB | נצפה 894 פעמים ]
|

bin.JPG [ 118.96 KiB | נצפה 894 פעמים ]
|
 |
 |
 |
______________________________________ אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|  |
גם אם אתה לא בקטע זה מקום מצחיק רצח והזוי עם אנשים סטלנים ורחוב ראשי שבהתחלה שלו יש תחנת משטרה ומאה מטר משם מוכרים חופשי סמים . ויש גם טראק נחמד למפלים .
______________________________________ אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה ...
|
|
|
|
|
|
|

|
|
 |
 |
| giani |
 |
 |
|
|
|
|  |
elis כתב: המלצה שלי אל תוותר על לנוקס הד גל מושלם פסים פסים... בביירון כמו שאמרו לך יש כמובן את הפס גל שנשבר ימינה ווממשיך בלי סוף גם גל מושלם בצורה מטורפת יש לך גם את הWRACK בחוף המרכזי וכמובן TALLAOW ששם לרוב יש גלים יותר רצינים מאשר בפס שהוא עובד גם בן ז*** תן לי עכשיו לחזור לשם מקום גן עדן אווירה מדהימה ללא ספק המקום שהכי נהנתי בו באוסטרליה גם מבחינת גלים וגם מבחינת ה SOUL
אחח TALLAOW , איזה חוף נדיר , הייתי שם במצטבר איזה חודש רק גולש בטאלוו - פשוט גל חלום ,יוצאים מהיער , מסתכלים שמאלה לכיוון הצוק ... קירות ארוכים וצינורות חמדמדים , פשטו גן עדן
לגבי ה -SOUL בביירון ביי , אני פחות הרגשתי אותו וזה היה לפני איזה שמונה שנים , אז כבר זה הרגיש לי קצת ( העיר עצמה) כמו איזה חנות גלישה מפלסטיק ,קצת מזוייף כזה , יעני לתיירים... האזור עצמו מדהים , עיירות נופים וגלים מושלמים
? Did you know that a dolphin is just a gay shark
|
|
|
|
|
|
|

|
|
 |
 |
| Yaron |
 |
 |
| Site Admin |
|
|
|
|  |
giani כתב: אחח TALLAOW , איזה חוף נדיר , הייתי שם במצטבר איזה חודש רק גולש בטאלוו - פשוט גל חלום ,יוצאים מהיער , מסתכלים שמאלה לכיוון הצוק ... קירות ארוכים וצינורות חמדמדים , פשטו גן עדן כמוך, שמעתי עוד הרבה שהתלהבו מהחוף הזה והאמת שאני לא מבין על מה. מסתכלים שמאלה לכיוון הצוק (Cozy Corner), זה נראה קרוב, מתחילים ללכת וזה לא נגמר...מגיעים ויש שם גל חמוד, לא יותר. אבל ב-Tallaows עצמו??! זה ביץ' ברייק רגיל. אומנם זה היה המקום שראיתי בו דולפינים בפעם הראשונה באוסטרליה, וגם הפעם הראשונה שנכנסתי צינור באוסטרליה, אבל יחסית לשאר המקומות שהארץ הנפלאה הזו מציעה לדעתי האישית כל שנייה שם זה פשוט בזבוז זמן. גל אחד טוב ב-Snapper או ב-The Pass בביירון שווה סשן שלם ב-Tallows. או שאולי בעצם פשוט לא תפסתי סוול טוב ב-Tallows
|
|
|
|
|
|
|

|
|
 |
|
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה