|
סרי לנקה לבוגיסטים
מתכנן לגלוש באינדונזיה, סרי-לנקה, האיים המלדיביים, רפובליקת הפיליפינים והמזרח?
לרכישת כרטיס טיסה במחיר אטרקטיבי לחץ כאן

|
|
 |
 |
| Yaron |
 |
 |
| Site Admin |
|
|
|
|  |
Ron Malka כתב: [Gal] כתב: תודה לכם על העצות, אני עכשיו בדילמה אם כן או לא... ראיתי עוד כמה סירטונים ונראה שלפעמים יש שם גל סבבה, אבל לרוב הוא באמת שטוח. השאלה אם יש מקום שהוא גם זול וגם הגל טוב בו שאני אוכל לסוע אליו ביוני-יולי. כמו שאמיר רשם באירופה\דרא"פ יש בוגיסטים גם במלדיבים .. המלדיבים זה לא מקום זול בדיוק, זה אחד המקומות היותר יקרים שיש.
|
|
|
|
|
|
|

|
|
 |
 |
| Ron Malka |
 |
 |
|
|
|
|  |
Yaron כתב: Ron Malka כתב: [Gal] כתב: תודה לכם על העצות, אני עכשיו בדילמה אם כן או לא... ראיתי עוד כמה סירטונים ונראה שלפעמים יש שם גל סבבה, אבל לרוב הוא באמת שטוח. השאלה אם יש מקום שהוא גם זול וגם הגל טוב בו שאני אוכל לסוע אליו ביוני-יולי. כמו שאמיר רשם באירופה\דרא"פ יש בוגיסטים גם במלדיבים .. המלדיבים זה לא מקום זול בדיוק, זה אחד המקומות היותר יקרים שיש. אופס :) יש לך גם את האיים הקנרים .. מקום לא הכי יקר עם אחלה גל..רק זהירות מהריף!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
| [Gal] |
 |
|
|
|
|  |
amirgal כתב: [Gal] כתב: יקר אחי...בטח כל המחיה שם וזה... קמפינג אתה יכול לימצוא ב15 דולר... גם מבחינת האוכל אתה יכול ליקנות עוף שלם באיזה 5 דולר ולהסתדר איתו כל השבוע. ככה הגולשים נוהגים לעשות? בקמפינג? אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
| amirgal |
 |
|
|
|
|  |
[Gal] כתב: amirgal כתב: [Gal] כתב: יקר אחי...בטח כל המחיה שם וזה... קמפינג אתה יכול לימצוא ב15 דולר... גם מבחינת האוכל אתה יכול ליקנות עוף שלם באיזה 5 דולר ולהסתדר איתו כל השבוע. ככה הגולשים נוהגים לעשות? בקמפינג? אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה?
יש לך פה את כל המחירים אחי http://www.penichesurfcamp.com/mod.php? ... =PriceList
תיראה שאתה יכול גם להשכיר חליפה וגלשן.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
| [Gal] |
 |
|
|
|
|  |
Yaron כתב: [Gal] כתב: לאלה שטסו, באיזה חברה סגרתם את הטיסה?? כאילו ישירות מרויאל ג'ורדנין או דרך חברה ישראלית? אם כן איזה? כל מי שאני מכיר אישית טסו דרך רויאל... השאלה אם הם סגרו את זה דרך החברה עצמה או דרך חברה תיירות ישראלית כמו איסתא גולביר וכל אלה.... מה עדיף?
ותודה על התשובה המהירה ירון :)
|
|
|
|
|
|
|

|
|
 |
|