|
גלישה+קברי צדיקים במרוקו
מתכנן לגלוש ביבשת אפריקה?
לרכישת כרטיס טיסה במחיר אטרקטיבי לחץ כאן

|
|
 |
 |
| ניר קלר |
 |
 |
| הרב של הפורום :) |
|
|
|
|  |
Yaron כתב: אני בעניין לגמרי! אין דברים כאלו... כמה שאלות ברשותך: 1. לכמה זמן אתם מתכננים לנסוע? 2. לכמה זמן הויזה? 3. איך אתם מתכננים את חלוקת הזמן (תרומות / גלישה) ועד כמה המקומות לתרומה קרובים לים...? 4. האם יש מגבלה על מספר האנשים שיכולים להצטרף אליכם? 5. מה לגבי הבטחון שם? אחרי הכל זו מדינה מוסלמית. 6. איזה צדיקים קבורים במרוקו? נ.ב - בעניין השוחט...אנחנו אמורים לצוד את הארוחת צהריים שלנו כל יום?  כמו שאמרתי אני כרגע בגישושים.סיכומים נדע רק אחרי שהוא יחזור מאומן. לעת עתה אני יענה לך בערך: 1.שבועיים עד שלוש. 2.לא יודע עדיין. 3.הוא לא בעניין ללכת לים. זה אומר שאנחנו נוסעים בלעדיו. מרחק לים לא ברור עדיין,כי לא סגור איפה נישן וגם יתכן שנעבור בכמה ערים. בכל אופן,גם את זה נדע כשהוא ואני נחליט שאנחנו סגורים על זה ואז תהיה תוכנית יותר מדויקת. 4.לא נראה לי שנגיע למספר אנשים שתהווה בעיה. 5. החבר שלי שהיה שם יסתובב לבדו בלי שום חשש. יש שם קהילה יהודית קטנה, שחיים בשקט ושלווה. 6.יש הרבה אינני זוכר את כולם. ביניהם: רבי עמרם בן דיוואן, סוליקה, שבעים כהנים שמתו על קידוש השם ועוד הרבה.
|
|
|
|
|
|
|

|
|
 |
 |
| ניר קלר |
 |
 |
| הרב של הפורום :) |
|
|
|
|  |
Yaron כתב: ניר כתב: בבקשה לא לפתח ציפיות גבוהות. אני רק חושב שהצטרפות של גולשים חביבים תחזק אותו. בשביל זה בוא נראה מי בגדול מעוניין וכשהוא יחזור מאומן נראה מה יהיה. ועוד דבר: ירון,איך אני עושה סוף שורה ועובר לשורה הבאה כמו שעשית אתה? לעבור שורה ע"י מקש ENTER בקשר לביטחון, החבר הסתובב באזור של הקהילה היהודית. אנחנו נסתובב בחופים, אלו קהילות אחרות לגמרי....וזה אולי גם סיפור אחר. החבר שלי סיפר לי שכשהוא היה בקזבלנקה הוא הלך לטייל ונכנס בטעות לשוק שם שאחר כך המקומים אמרו לו לשם לא נכנסים.והוא לבוש שחור ועם זקן ופיאות עד לפופיק.והוא אמר לי שהוא הסתובב שם בתמימות כמו כל תייר ולא הרגיש שום עויינות.בכל אופן,אחי, אנחנו נברר הכל יותר לעומק מתי שחברי יחזור מאומן.
|
|
|
|
|
|
|

|
|
 |
|
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה