יש לי חבר(שלא מבין כלום בגלישה) שטס לארה"ב(וושינגטון) והוא יוכל להביא לי איתו חזרה לארץ גלשן. אשמח אם משהו יוכל לסייע לי בכמה נושאים: 1.האם בוושינגטון ישנם חנויות שמוכרות גלשנים? (ואם כן מה שמם,מיקומם או אתר שלהם באינטרנט) 2.מה ההבדל במחירים(אם יש בכלל) בארה"ב בין קניית גלשן בחנות לבין קנייה דרך אתר אינטרנט? 3.האם משהו מכיר מנסיון אתר אינטרנט שניתן לקנות דרכו,וכמה זמן בממוצע לוקח לגלשן להגיע ליעד בארה"ב מרגע ההזמנה? תודה לעונים
וושינגטון זה לא ממש יעד גלישה, ככה שאני לא בטוח כמה חנויות גלישה יהיו שם... אתה יכול לישלוח לחבר שלך למלון את הגלשן, אם הוא לא נימצא שם הרבה זמן, תזמין את הגלשן מוקדם ובדר"כ במלונות הגדולים ישמרו לו אותו עד שהוא יגיע לשם.
בקשר לחנויות מומלצות, בכל אתר של החברות הגדולות יש רשימה של דילרים וחנויות ברשת, פשוט תיכנס לשם ותיבדוק.
יש לי חבר(שלא מבין כלום בגלישה) שטס לארה"ב(וושינגטון) והוא יוכל להביא לי איתו חזרה לארץ גלשן. אשמח אם משהו יוכל לסייע לי בכמה נושאים: 1.האם בוושינגטון ישנם חנויות שמוכרות גלשנים? (ואם כן מה שמם,מיקומם או אתר שלהם באינטרנט) 2.מה ההבדל במחירים(אם יש בכלל) בארה"ב בין קניית גלשן בחנות לבין קנייה דרך אתר אינטרנט? 3.האם משהו מכיר מנסיון אתר אינטרנט שניתן לקנות דרכו,וכמה זמן בממוצע לוקח לגלשן להגיע ליעד בארה"ב מרגע ההזמנה? תודה לעונים
1. אתה לא חייב חנויות דווקא בוושינגטון, יש המון חנויות שיתנו לך משלוח חינם בתוך ארה"ב
2. אין הבדל
3. תלוי במשלוח, מנסיון אישי שלי מספר ימים בודדים ולפעמים גם תוך 48 שעות. כמו שאמיר אמר תיכנס לרשימת הדילרים המורשים בכל חברה ותבדוק את החנויות הרשומות.
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה